9. april 2012

Fuglene i Vollen

Vollen er et smykkeskrin fylt med idyll av mange slag.  Sist jeg var der var det de vakre gamle husa som måtte fotograferes.  Denne gangen var det først og fremst fuglelivet som ble foreviget.


Mengder av nydelige hettemåker slåss om matbitene som ble kastet til dem.Hettemåkene er virkelig elegante og stilige med sine rene farger.Inniblant måker og svaner var det selvsagt også en del stokkender.
Et svanepar deltok også i skalkefesten.  De har visst holdt til i Vollenbukta  lenge og var svært tillitsfulle.  Spiste nesten rett fra hånden, men hveste littegrann sånn for sikkerhets skyld når de kom helt nær oss.
Har lagt ut flere svanebilder i bloggen tidligere, men synes jeg må ta med dette nærbildet av svanen i Vollen.En grågåsflokk gikk og koste seg i solskinnet borte ved badestranden.  De var også svært rolige, selv om jeg gikk ganske nær dem.  Har egentlig ikke sett grågås på nært hold tidligere, bare som ploger på himmelen når de drar nordover om våren og sørover igjen om høsten. 7 kommentarer:

 1. Flotte bilder av vakre fugler! Disse har du virkelig klart å "skyte" :-)

  Favoritten er det tredje bildet nedenfra. Ser nesten ut som de danser ballett i luften :-)

  SvarSlett
 2. Takk, Irén. Hettemåkene var virkelig elegante, så de egner seg sikkert godt som ballettdansere. :)

  SvarSlett
 3. Har forresten funnet ut at hettemåken var årets fugl i 2011.

  SvarSlett
 4. Flotte bilder! Gleder meg til photowalk - har mye å lære... Klem

  SvarSlett
 5. Så flotte bilder! :)

  SvarSlett
 6. Takk, folkens. Jammen er det kjekt å få ros.

  SvarSlett